Architect Herman Boonen - Minimalisme

Uitbreiding woning met zorgwoning

Op het gelijkvloers herbergt de uitbreiding dagverblijf + verzorging van de patiënten; de verdieping bevat een rolstoelvriendelijk appartement.De architectuur is minimalistisch en sober. De buitenschil van de bestaande woning werd mee aangepast, zodat deze dezelfde isolatiewaarden bekomt en opgenomen wordt in het nieuwe geheel.Aan de straatzijde sluit de uitbreiding zo discreet mogelijk aan op de bestaande woning via een carport,  de tuinwand loopt door als gevelbekleding.De tuinzijde is volledig geopend op tuin en landschap.Naast doorgedreven isolatie werd gebruik gemaakt van hernieuwbare energiën.

 
 

Contact

bvba ir. architect Herman BOONEN
burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een b.v.b.a.
Diestseweg 53
2440 Geel
BE 0465 466 376
tel: 014/58.60.30
gsm: 0477/35.98.68
fax: 014/59.07.25